9/09/2013

TYÖTURVALLISUUTTA










Tänään me suoritettiin koulussa työturvallisuuskortit, ei tosin vielä tiietä päästiinkö läpi vai ei. Mutta mä ainakin uskon päässeeni läpi. Työturvallisuudessa ei ollu mulle ainakaan mitään epäselviä asoita tai semmosia joita mä en olisi tienny et siihen aiheeseen kuuluu. Joten mulla ei myöskään tullu sellasia "ahaaa tääkin kuuluu työturvallisuuteen!" -oivalluksia. Oli siellä kyllä niitäkin asioita jotka yllätti, että miten laajat ne aiheet oikeesti on. Kaikki oli kuitenkin ihan maalaisjärjellä ymärrettävissä, että ne kaikki asiat kuuluu työturvallisuuteen.
Ehkä eniten se kuitenkin aluksi hämmästytti, että kiusaaminenkin kuuluu työturvallisuuteen. Turvallisuudesta kun ennemminkin tulee mieleen kaikki koneisiin ja remontti juttuihin liittyvät asiat. Ei niinkään henkiset. Mutta tottakai nekin siihen kuuluvat.
Pakko kyllä myöntää, mutta tunnit kului todella hitaasti :-D

1 kommentti:

  1. Koska saatte tietää, menikö kurssi läpi? Hyviä ja hyödyllisiä nämä. Tuttu myös mainitsi GWO ART trainingista, heille semmoinen tulossa. Piti oikein Googlettaa mikä se on, mutta se on suunnattu ilmeisestu tuulivoima-alalle. Jännittäviä juttuja. Monta osa-aluetta näissä turvallisuusasioissa, kuten sanoitkin.

    VastaaPoista