11/01/2013

O-PÄIVÄ!!

Koulussamme vietettiin keskiviikkona O-päivää (Osuuskuntapäivää?), jsta mulla ei valitettavasti oo kuvia, koska....en ottanut niitä. Jokatapauksessa heti aamulla klo: 9.00 mntiin kaikki kätan oppilaat yhteen isoon luokkaan, jossa meille pidettiin jonkinlainen "puhe" ja kerrottiin hieman osuuskunnan toiminnasta. Sen lisäksi kouluumme tuli vierailulle Kaksitvå:n ylläpitäjät/yrittäjät. He kertoivat meille omasta yrityksestään ja siitä mite ovat päässeet vauhtiin. 


Ruokailun jälkeen alkoi meidä askartelu..Saatiin A3 paperit, sakset, aikakauslehtiä ja liima. Ensiksi meille sanottiin sanoja ja aina kun yksi sana sanottiin meidän piti leikata lehdistä sanaan viittaavia kuvia musiikin soidessa. Sanoja sanottiin yhtensä about 5-7 ja lopuksi leikkaamamme kuvat vietiin yhteen isoon pinoon. 
Välissä oli tauko ja kun tultiin tauolta, jokainen haki pinosta kourallisen toistenleikkaamia kuvia. Kun jokaisella oli kuvat niin taas musiikin soidessa liimasimme kuvia paperiin, ja kun musiikki loppui laitettiin paperi eteenpäin kiertoon. Lopuksi jokaisella oli epämääräisiä kuvia paprillan, jotka olivat "printtejä". Kun printt oli valmiit, menimme esittelemään ja "myymään" eli pitämään myyntipuhe omasta printistä kaksitån tytöille sekä muille opiskelijoille.
Tästä päivästä kuvia löytyy mm.:
ja

(nimiä klikkaamalla pääset heidä postauksiinsa!)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti