11/29/2013

Työssäoppiminen vk 48, part.2

Torstai: menin torstaina vasta yhdeksi töihin ja pääsin yhdeksältä. Tuntuu hassulta mennä vasta päivällä, koska päivän rytmi menee ns. "Sekaisin". Torstaina kuitenkin vaihdomme näyteikkunan ja purkasin vanhat jutut ikkunasta pois. Toin uudet valmiiksi ikkunan ulkopuolelle ja siivosin ikkunan lattian. Kun siivous oli valmis puin mallinukeille vaatteet ja siirsin kaikki paikoilleen. Sen jälkeen otin hinnat tuotteista ja teimme hintalaput, jotka sitten vein ikkunaan. Kokosin myös mallinukkeja hieman ja myymälässä aloitimme tekemään astia esillepanoa.

Perjantai: olin perjantaina 7-15 töissä ja heti aluksi rupesin tekemään uutta näyteikkunaan, mutta tällä kertaa linjurin alakerran ikkunaan. Siellä otin kanssa ensin vanhat jutut pois ikkunasta, siivosin ikkunan ja laitin uuden maton ikkunaan, joka kuului siis siihen esillepanoon. Sen jälkeen siirsin nuket paikoilleen ikkunaan, jonka jälkeen "rakensin" kuusen ja koristelin sen. Vietiin vanhat tavarat ja paketit ylös takaisin. Siellä pakkasin ne omiin paketteihin takaisin myyntikuntoon ja vein ne myymälään samalla kun vein sinne uudet paketit joulupaperirullia. Niitä kun menee paljon näin joulun alla :-) 

Tuntuu ihan hullulta että kohta on jo puolet työharjoittelusta mennyt! Ei ole yhtään sellainen olo, kohta sitä ollaankin jo taas koulussa iloisina opiskelemassa attoaineita! :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti