12/11/2013

Työssäoppiminen vk 50, 1/2

Toiseksi viimeinen viikko pyörähti maanantaina käyntiin ja täytyy sanoa että kiirettä on taas pitänyt. Arviointikin suoritettiin tiistai aamuna ja tyytyväisempi en voisi olla :-) 
Nyt mulla on to ja pe vapaapäiviä ja seuraavat tän viikon viimeiset vuorot on vasta viikonloppuna. 
Maanantaina kuitenkin aloitettiin heti aamu kuudelta tekemään sitä isoa prokkista. Eli naisten vaatteet ja asusteet vaihtoi kaikki keskenään paikkaa ja muutos on ollut aika suuri. Ekaksi hommaksi sain ottaa kaikki yhdellä seinällä olevat Line Collectionin vaatteet kuljetusrekkiin ja sen jälkeen otin kaikki fransan vaatteet toiseen kuljetusrekkiin. Kun olin saanut molemmat merkit omiik kuljetusrekkeihin vein Fransan vaatteet Linen tilalle. Tässä meni aika kauan, koska hyllyjä piti muunnella vaatteiden tilalle ja vaatteet piti laittaa värien ja muiden juttujen mukaan seinälle.  Loppupäivän siivoilin varastossa ja ihan päivän päätteksi hinnoittelin tarjouksia asusteiden löytötoriin.
Tiistaina sama rumba jatkui ja vaatteita siirreltiin vieläkin ja tiistaina sain projektiksi laittaa Shannonin vaatteet sisääntulolle. Viikkasin neuleita pöydille ja rekkiin laitoin vaatteita värien mukaan. Vaatteiden esillepanossa täytyy ottaa huomioon meneillään oleva "sesonki" ja aika. Ja miettiä mitä vaatteita ihmiset tulisivat mahdollisesti ostamaan tähän aikaan vuodesta. Ja laittaa ne asiat/ vaatteet mahd. Näkyville. Sekä uutuksien olisi hyvä olla esillä. Tiistaina myös henkaroisin ja hälytin varastosta tulleita vaatteita.
Keskiviikkona aloitin aamulla kuuden aikaan ikkunoiden laittoa. Mun tehtävänä oli laittaa ikkunat kuntoon aivan itsenäisesti, ilman että joku oli koko aika ohjeistamassa. Se meni mun mielestä tosi hyvin, ainut ongelma tuli heti ensimmäiseksi aamulla kun kävin hakemassa vaatteita silitykseen,mutta ohjeistuksen vaatteita oli liian vähän joten oli tehtävä kompromisseja. Vaatteet kuitenkin löydettiin, jotka ikkunaan pistettäisiin ja rupesinkin silittämään niitä sitten. Kun sain silitettyä, otin asusteet ja muut jutskat mukaan ja menin vaihtamaan vaatteet nukeille. Aloitin ylhäällä olevasta vaate ikkunasta ja sinne vaihdoinkin vaan yläosat eli se ei vienyt paljon aikaa. Sen jälkeen vein ikkunassa olleet paidat paikoilleen ja menin linjurin alakertaan tekemään "yövaate"/ alusasu ikkunan. Se olikin vähän suurempi juttu, koska sieltä jokaiselta nukelta vaihdettiin kaikki vaatteet. Siellä piti myös ottaa huomioon ettei nuket ole liian lähekkäin toisiaan, vaikka ikkuna onkin pieni. Näiden jälkeen kävin tauolla ja jatkoin torsojen kanssa. Vaihdoin Fransan torsojen mekot pois ja laitoin uudet (paidat) vaatteet niiden päälle. Loppupäivästä tein Line Collectionin seinää oman vision mukaisesti, eli mun oli määrä täyttää yks seinä Line Collectionin vaatteilla ja laittaa torsoille ne paidat/mekot mitkä halusin. Seinälle tuli keltaista,mustaa ja valkoista. Sekä ihan pieni ripaus kultaa.

Mä pääsin myös Salon Anttilan facebook sivuille, heidän joulukalenteriin! :-) käykäähän toki tykkäilemässä heidän sivujaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti