5/03/2014

Maripuodin äitienpäiväkahvitus / planssit

Nyt on yks projekti taas edempänä ja ensi viikolla olis sitten lopullinen toteutus. Kyse on Maripuodin äitienpäivä tapahtumasta, joka järjestetään Salon Maripuodissa äitienpäivänä. Jokainen tiimi siis teki suunnitelmat tilaan annettujen toiveiden mukaisesti. Suunnitelmat oli niin erilaisia kaikilla tiimeillä ja jokainen tiimi oli myöskin nähnyt vaivaa tämän projektin eteen.
Maripuodin tädit valitsivat meidän suunnitelman toteutettavaksi! :-)


 Me suunniteltiin hyvin simppeli ja luonnollinen ulkoasu. Värimaailma otettiin annetuista kankaista ja suunnitelmassa käytettiin vain ja ainoastaan niitä kankaita mitä oli annettu käytettäväksi. Ruskea hyllykkö jätettiin vapaaksi, jonne sitten laitamme vanhoja esineitä, joita oli jo valmiina paikanpäällä sekä Marimekon vanhaa tuotantoa. Yksi seinä peitetään Kauriinkääntöpiiri -kankaalla, jota oli kahdessa eri värissä. Sisäänkäynnin viereen tulee tarjoilupöytä ja sen yläpuolelle kanvastalu aholaita kankaalla.
Ja meidän tiimin huippujuttu oli fiilisnurkkaus! Me tehdään se pieneen kopperoon, josta olisi tarkoitus saada ihana keväinen/kesäinen tunnelma. Kopperoon on tarkoitus tuoda koivunoksia hiirenkorvilla sekä kylpytakkia ja pesuvälineitä. Taustalla soi keväistä linnun laulua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti