8/21/2014

Viikon 34 katsaus

Tällä viikolla ollaan päästy jo aika paljon pidemmälle ja tehty paljon kaikkea visupäivän hyväksi. Maananta tuula tuononen, pohjan mietintää ja materiaalin hankintaa.

Keskiviikkona soitin Finnfoamille saloon ja kysyin olisiko heiltä mahdollista saada pientä avustusta somistusten materiaaleihin. Onnistushan se, on tosi kiva huomata et reiluja ihmisiä löytyy, jotka haluaa auttaa opsikelijoita tälläisissä prosesseissa! :-) finnfoamithan haettiin samana päivänä ja nyt parista levystä on tehty meille malliversio meidän tulevista origami linnuista.Pientä tuunausta havaittavissa...

Torstaina tiimejä jaettiin uudelleen. Oikeastaan vain yksi tiimi hajoitettiin, koska siinä oli aivan liian paljon porukkaa tekemiseen nähden. Meidänkin tiimiin saatiin yksi vahvistus lisää, nimittäin Kaisa! :-)
Otettiin yhteyttä myös pariin uuteen firmaan yhteistyön merkeissä. 

Perjantaina meillä piti olla Katrin tunnit, mutta saatiin käyttää ne onneksi tähän visupäivään. Perjantaina käytiin läpi sähkö- ja puuala. Sähköltä mentiin kysymään olisiko heidän mahdollista asentaa meille lisävalaistusta Astrumin tilaan, mutta heikolta näyttää. Meidän täytyy siis itse keksiä jokin ratkaisu valaistukseen. 
Puualalta mentiin kyselemään olisiko heillä jotain omia tuotteita joita haluaisivat myydä Visupäivässä.
Iltapäivällä kävimme myös meidän tiimin sekä graafisentiimin kanssa Astrumissa katsomassa mittasuhteita, pistokkeita ja muuten vain muistelemassa tilaa, jotta sitä olisi helpompi suunnitella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti