8/31/2014

Viikko 35

Maanantai 25.8:  
Tein töitä markkinointitiimin kanssa ja soittelin heidän kanssa vierailijalistaa läpi. Suunniteltiin vähän myöskin keskiviikon esitystä. Iltapäivällä käytiin läpi Corten seinä juttuja paikallaolleiden kesken ja kaikki näytti/ kertoi omat ideansa.
Päivän päätteeksi kövin Salon amiksen catering puolella katsomassa pöytäliinoja, jos lainattaisiin sieltä visupäivää varten. Ja tiedustelin samalla miten oesujutut yms. Jutut hoidetaan.

Tiistai 26.8:
Pidettiin etäpäivä koulusta, mutta jokainen teki hommia kotona. Itse soittelin vielä vierailijalistaa läpi ja suunnittelin corten seinää.

Keskiviikko 27.8:
Tultiin jo kahdeksaksi koululle ja lähdimme melkein heti esittelykierrokselle Salon yläasteille. Ensimmäisenä suuntana oli Armfeltinkoulu, jossa itsekkin olen opiskellut. Ai kuinka nostalgista oli kävellä ovista sisään! :-D Se olikin ainut paikka missä saatiin pitää tämä esitys audiotoriossa. Suunnattiin myös jopo -luokalle kertomaan vähän enemmän meidän päivän kulusta ja miten meillä hommat toimii. He myöskin kyselivät paljon mikä oli kiva asia.
Seuraavat koulut olikin Moisio ja Hermanni. Moisiossa ei saatu tehdä oikeastaan ktään, koska tunteja ei saanut keskeyttää, mikä oli mielestäni hieman outoa. Julisteita kuitenkin laitettiin ilmoitustauluille.
Kolmannessa koulussa eli Hermannissa saatiin käydä kaikkien ysiluokkalaisten tunnit läpi kertomassa alastamme ja Visupäivästä. Sielläkin laitoimme julisteita seinille.
Loppu porukka lähti vielä Perniöön, mutta mun oli kiirehdittävä töihin, joten valitettavasti en päässyt mukaan :-(

Torstai 28.8:
Työstettiin corten seinää. Sain jo toisen melkein valmiiksi, mutta täytyy vielä vähän hioa sitä. Vielä kun keksis hyvän idean reporttiin niin sitten on kaikki hyvin. Iltapäivällä käytiin vielä Sinin, Neean ja Kaisan kanssa jakelemaasa ihmisille visupäivän pikkujuleja (kooltaan A5).

Perjantai 29.8:
Meillä oli Katrin päivä, joten aamulla ne joilla oli lehti-ilmoitus kesken jatkoivat sitä ja ne jotka sen olivat viime kerralla saaneet valmiiksi saivat tehdä Corten seinää. Itse tein koko päivän Corten seinää. Ja sainkin paljon aikaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti