11/23/2014

Dressmann viikko 2

Toinen viikko suoritettu Dressmannilla ja niin hauskaa on ollut..tuntuu jo nyt hassulta rt enään 4 viikkooo tuolla noin, tuntuu et viikot menee ihan liian nopeest, toisaalta se on hyvä asia, toisaalta ei. 

Niinkuin viime viikollla jo mainitsinkin niin tällä viikolla mulla alkoi asiakaspalvelu ja myyntityö. Tykkään ihan sikana, ainoa mikä on vähän vielä hakusessa on miesten farkut, joista en ymmärrä hölkäsen pöläystä, onneks on ihanat työkaverit jotka auttaa, jos tulee ongelmia :-) 

Asiakaspalvelu on kehittyny taas aika hyvään malliin, asiakasta tervehditään kun hän astuu liikkeeseen, kysytään tarvitaanko apua ja edetään sen mukaan sitten..jos haluaa myydä, tarvitsee saada asiakas ostamaan jotain sellaista mitä hän ei tullut hakemaan. Eli jos asiakas tulee hakemaan itselleen housuja ja saan hänet ostamaan housut, paidan ja boxerit, olen myynyt. Tuolloin paita ja boxerit ovat sitä mitä olen hänelle myynyt, sitä hyvää kaupanpäällis plussaa. 

Kassa on ollut hirveen helppo opetella, vaikka ensin se tuntuikin hieman monimutkaiselta ja vaikealta. Sitä se ei ole, jos vähänkään muistaa mitä ollaan selitetty. Pääasiassa kuitenkin on iha perusjuttua eli maksavia asiakkaita. Haastavinta kassassa ehkä on palautukset ja vaihdot sekä kamppanjoiden kuten "3 kauluspaitaa 2 hinnalla" ja "boxerit 9,95/kpl", jotka ovat tällä hetkellä käynnissä, eli niiden muistaminen, sekä kaikkien tuotteiden alennukset yms. Onneksi näihinkin pikku ongelmiin voin kysyä apua näiltä ihanilta työkavereilta! 

Kassatyöskentelyn lisäksi olen tällä viikolla järjestänyt boxereita uudestaan ja vaihdellut niiden paikkoja, tapasin myös Suomen Dressmannin somistajat, jotka tulivat viime maanantaina käymään ja kertomaan mitä muutetaan myymälässä ja mitä laitetaan mihinkin, jotta saadaan myyvämpi myymälä. Aivan ihania ihmisiä hekin! :-) tämän lisäksi ihan perusjuttua kten kuormanpurkua ja siitä syntyvien roskien vientiä. Varastossa olen myöskin jonkin verran ollut järjestämässä kauluspaitoja ja hakemassa täyttöä.

Kuvia ei nyt vähään aikaan tule, koska puhelimeni meni rikki ja tämänhetkisessä varapuhelimessa on niin surkea laatu ettei kehtaa täällä julkaista sen kanssa otettuja kuvia :-D karsotaan sitten parin viikon päästä josko saisin vanhan takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti