1/21/2015

Muotikuvauksia ja messuosaston suunnittelua.

Tää jakso on lähteny vauhdilla käyntiin Saatiin tehtäviksi muotikuvaukset johon hankitaan asikas, jonka vaatteita sitten kuvaillaan muotikuvien tavoin. Eli ei niin sanottua tuotekuvausta vaan enemmänkin fiilispohjaista kuvausta. Meidän tiimi hankki asiakkaakseen alusvaateliikkeen ja tehdään siis alusvaatekuvaukset.

Toinen tehtävä tämän jakson aikana on suunnitella Salon amiksen messuosasto taitajakisoihin. Ollaan saatu toiveet ja tehtäväksianto. Tällä hetkellä jokainen tiimi suunnittelee messuosastoja, jotka esitellään valmiina ensi viikon perjantaina "tuomaristolle". Ollaan omassa tiimissä saatu hyvään malliin ideointi ja suunnittelu. Ollaan ruvettu vähän jo toteuttamaankin tiettyjä juttuja. Pari juttua on vielä epäselvyyden peitossa, mutta saadaan nekin varmasti selvenettyä.


Yllä oleva kuva antaa hieman esimakua meidän messuosasto ideasta ja tyylostä.


Näiden lisäksi joka torstai tehdään omaa portfoliota ja haetaan kesätöitä/ töitä.Maanantaina meillä oli aivotonpäivä jolloin maalailtiin ja piirreltiin kaikkea. Tarkoitus oli saada meidät ideoimaan enemmän ja monimuotoisimmin. Meillä oli 23 pistettä missä jokaisessa oli erilainen tehtävä. Tiimissä kierrettiin kaikki pisteet läpi ja tehtiin tehtävät. Lopuksi kun töitä oli jokaisessa tiimissä ainakin 50 niin tehtiin omassa tiimissä taidenäyttely. Meidän lopullisesta taidenäyttelystä tuli tuollainen (yllä oleva kuva).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti