9/05/2013

Y-PÄIVÄ!

Tänään meillä oli visualisti kakkosten järjestämä yrittäjyyspäivä, jonne he olivat järjestäneet kaikenlaista ohjelmaa. Siellä oli tunnettujen bloggareiden, kuten Janne Naakan, Valtteri Sandbergin, thelman ja  Sade Puusan Talk show! Mä tykkäsin siitä ihan hurjasti, oli mahtavaa nähä he kaikki, etenkin Janne ja Valtteri! :-) Mun PITI ottaa paljon paljon kuvia sieltä yrittäjyyspäivästä, mutta kaiken sen tohinan ja ohjelman keskellä se jäi mun vaivaisiin 2 puhelin kuvaan (y) :-D No sentään parempi ku ei mitään, eiks je?

Perustettiin siellä tai oikeestaan sai perustaa tälläsen linkedin profiilin, jos halus. Toi on oikeestaan enemmän työelämään liittyvä sivusto, jos joku ei ole siitä kuullut :D en mäkään tollasesta ennen tätä päivää oo tienny yhtikäs mitään.

Tää koko päivä oli järjestetty tosi hyvin ja ohjelmaa riitti, kaikki oli suunniteltu huolellisesti jne. Kyllä meillä tulevilla visualisteilla tulee kovat paikat järjestää entistä mahtvampi yrittäjyyspäivä ens vuonna, kun jo tänä vuonna tuolla esiinty Duudsoneiden Jarno, joka siis kertoi heidän/ hänen yrittäjyydestä ja sen alkutaipaleesta. Ennen Jarnoa näimme myös muotinäytöksen, jota oli sponssannu mm. Veromoda ja glitter? :-) Täytyy kyllä sanoo et tän päivän järjestäjät, suunnittelijat ymsyms. ovat onnistuneet aivan loistavasti!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti