9/08/2014

Viikko 36

Unohdin kokonaan tehdä viime viikolta "viikkopostauksen", mutta teen sen nyt. Eritavalla tosin kuin muut.
Viime viikolla maalailtiin lintuja, tosn minä en niitä maalannut vielä kertaakaan. Itse olin markkinointi tehtävissä hyvin pitkälti. Sain mm. Muurlan opiston rehtorin kiinni, joka lupasi kertoa muille opettajille meidän Visual inspiration -päivästä. Sen lisäksi käytiin Reetan kanssa Moisiossa ja Hermannissa kosiskelemassa köksänluokkia meidän päivään seuraamaan kattauspajaa ja kuulemaan uusista kattauksen trendeistä. Saatoonkin Hermanista n. 32 oppilasta +opettajat. Moisiossakin opettajat olivat iinnostuneita, mutta 8 ja 9- luokkalaisten tunteja ei tuona päivänän valitettavasti ollut.

Paljon tehtiin myös Corten seinää ja vietiin niitä eteenpäin. Saatiin jokainen myös välikommenttia omista töistämme (esim. Mitä parannettavaa, sommittelusta yms.).

Mietittiin myös Petran ja Kaisan kanssa lisää ksymyksiä bloggaajille ja vloggaajille, jotain vähän erilaistakin tuli funtsittua ;-)

Perjantaina käytiinkin Helsingissä jakamassa eri paikkoihin Visual inspiration -julisteita sekä Hae visualisiksi -juleja.

P.S. Nyt mulla on myös kotona uusin versio illustratorista kokeiltavana, joten ehkä sitäkin tulee treenattua entistä enemmän!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti