12/20/2014

Dressmann kokonaisuutena!

Kuusi ja puoli viikko menny todella äkkiä. Siis en voi sanoin edes kuvailla sitä miten aika on vain lentänyy vauhdilla eteenpäin. Kuusi viikkoa sitten aloitin työharjoittelujakson vähän sekavissa merkeissä, toisaalta musta oli kiva aloittaa tämä jakso, mutta kuitenkin mun sisällä jokin sanoi että olisi kiva jäädä kouluunkin.
Dressmann oli siis kyseinen liike jossa aloitin. Eka päivä alkoi ja pääsin heti vaihtamaan isänpäivä -kampanjaan tähän nykyiseen gift with style -kampanjaan. Sen lisäksi ekallla viikolla siellä oli toinenkin työharjoittelija. Tultii hänen kans todella hyvin toimeen ja tehtiinkin paljon hommia yhessä. 
Toisella viikolla mulla alkoikin jo se asiakaspalvelu,mistä tykkäänkin ihan hurjasti. Sain todella hyvän pohjustuksen asiakspalvelun aloittamiseen ja mulle kerrottiinkin paljon miesten farkuista, niiden eroista, miesten shoppailu käyttäytymisestä ja muista asiakaspalveluun liittyvistä asioista. Mut perehdytettiin kassaan todella hyvin ja sain harjoittelu ohjelmalla harjoitella erilaisia kassatoimintoja. 
Asiakaspalveluun ja kassalla työskentelyyn ryhtymiseen auttoi paljon ihanat ja kannustavat työkaverit. Aina sain kysyä apua, jos siltä tuntui, ilman että kukaan olisi kyllästynyt auttamaan tai kieltäytynyt auttamasta. 
Hyvä työilmapiiri sai mut myös joka aamu tulemaan iloisin ja reippain mielin paikalle. On ihanaa mennä paikkaan 7 tunniksi tekemään töitä, missä ilmapiiri on erittäin hyvä.
Asiakaspalvelu lähti hyvin käyntiin ja päivärutiiniksi tulikin kuorman purkua, vaatteiden esillepanoa ja asiakaspalvelu. Aina välillä siivoilin varastossa ja välillä laitettiin yhdessä paikkoja kuntoon myymälässä. 
Viimeisillä viikoilla kysyin peteltä olisko mun mahdollista päästä keväälläkin tonne harjoitteluun..ja ilmeisesti oon tehnyt siellä hyvää työtä, koska Pete antoi suostumuksensa.
Kaikki ainakin kehu muo tosi kovin eikä olis millään halunnut että palaan takaisin kouluun. Ittestäkin tuntuu kylä haikeelta lopettaa, mutta keväällä toi paikka odottaa muo taas ja oon nyt jo ihan innoissani :-D
Yksinkertaisesti IHANA paikka ja IHANAT ihmiset, tulevaisuudessa tahtoisin samanlaisen työilmapiirin, kun haen töitä! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti