12/05/2013

Työssäoppiminen vk49 2/2

Keskiviikko: Keskiviikkona olin kans iltavuorossa mut tällä kertaa 12-20, aika meni kyllä niin nopeasti taas.  
Aamulla me siivottiin vielä somistamoa ja sieltä sitten siirryimme järjestelemään partakonehyllyt uusiksi. Laitettiin siis paketissa olevat tuotteet oikeille paikoille ja uudet hintaetiketit kiinni. Sekä täytettiin hyllyt jos jotain tuotetta puuttui paljon. 
Siinä menikin suurinosa päivästä ja viimeisen tunnin henkaroisin ja hälytin vaatteita varaston puolella.

Torstai: torstaina olin 7-15 töissä, eka mun piti mennä kuudeksi jo, mutta huomattiin mun ohjaajan kanssa ettei lepoaika täyty jos tulen kuudeksi, joten päätettiin että tulenkin sitten seitsemäksi. 
Heti ensimmäiseksi aamulla rupesin siivoamaan varastossa sellaisten liikkuvien hyllyjen välejä. Huhhei sitä roskan määrää siellä, mutta nyt on siistiä :-) tein sitä aamulla n. 30min, kunnes mentiin myymälän puolelle viemään mattoja varastosta myyntiin. Mattoja oli todella paljon. Joistain otettiin muovit pois ja joihinkin laitettiin uudet hinnat, jos ne esim. Olivat tarjouksessa. Mattojen jälkeen vietiin roskia ja siitä sitten jatkoin sitä hyllyjen välin siivousta.
Loppupäivästä täytin jouluvalo hyllyjä, koska näin joulun alla, jouluvalot menevät erittäin hyvin kaupaksi ja hyllyjä saa täytellä tiuhaan tahtiin! Siinä menikin loppupäivä ja aivan päivän päätteksi vein vielä kerran roskat.
Seuraavan kerran menen maanantaina ja luvassa on aika isoa prokkista... 
Tuntuu nyt ihan hassulta että ens viikolla on tosiaan enään kaksi viikkoa jäljellä? Hirveetä kun aika menee nopeesti.
Ja huomenna luvassa asiakaspalvelu postausta ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti