12/04/2013

Työssäoppiminen vk 49, 1/2

Puolet tästä viikosta on ohi ja vielä torstain työpäivä jäljellä. Perjantaina liike onkin suljettuna, koska Suomen itsenäisyyspäivä ja viikonloppuna mulla on vapaata! 
maanantai: olin töissä 7-15 ja päivä hurahti taas ohi niin nopeasti. Tekemistä riitti taas paljon, niinkuin jokaisena muunakin päivänä. Aloitin päivän purkamalla näyteikkunaan, johon ohjaajani teki sitten uuden tilalle. Tavarat vein takaisin paikoilleen ja laitin ne myyntikuntoon, jos niissä oli ollut pakkaukset ennen näyteikkunaan menoa. 
Ennen purkua tosin kokosin taas parit mallinuket somistamon puolella. 
Iltapäivällä hälytin ja henkaroisin naisten vaatteita. Ja aivan päivän päätteksi paketoin lahjapaketteja.

tiistai: olin tiistaina töissä 13-21 ja oli hassua taas olla iltavuorossa, kun päivän rytmi menee ihan sekaisin töissä ollessa :-D päivän aluksi viimeistelimme ohjaajani tekemän näyteikkunan. Koristelin näyteikkunassa olevan kuusen uusiksi, selä otin tuotteista hinnat ja mahdolliset tarjoushinnat, joista ohjaajani teki sitten hintakortit ikkunaan. Näyteikkunaan vietiin sen lisäksi pari uutta juttua, ettei se näyttäisi liian tyhjältä yhdestä kohtaan ja katsottiin vielä että roskat oli kaikki ikkunasta pois. Sen jälkeen mentiin yhdessä ohjaajani kanssa siivoamaan somistamoa ja viimeiseksi tunniksi menin siivoamaan myymälää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti