5/29/2014

Lomalla viimeinkin!


Loma alkoi eilen ja parin kuukauden päästä palataan sitten takasi koulunpenkeille virkistyneinä ja täynnä uusia mahtavia ideoita visupäivää ajatellen.
Nyt olis hyvä hetki varmaan käydä vähän läpi et mitäs kaikkea sitä on tullu puuhailtua tämään ensimmäisen vuoden aikana..

Ihan aluksi me etsittiin  kaupungilta tiimillemme asiakas, jolle me tehtiin näyteikkuna. Meidän tiimi sai asiakkaakseen Salon Petpointin. tehtiin 3 suunnitelmaa, ja yksi niistä toteutettiin. Näyteikkunasta tuli aika erillainen, mitä siellä yleensä on ollut.

Saman tiimin kanssa tehtiin myös myymälätilakartoitus Kenkä Plazalle ja he itsekkin tykkääsivät meidän powerpointista, jossa kerrottiin myymälätilan huonoista ja hyvistä puolista.

Syksyllä  käytiin myös Habitaressa!


 
 
Toisessa jaksossa meillä oli Idan kanssa kahden hengen pikkutiimi. Pärjättiin silti vallan loistavasti. Idan kanssa tehtiin mm. Arabian kattaus ja kuvattiin se meidän takapihan kauniissa mljöissä. Saatiin melko tunnelmalliset kuvat. Vesisadekkaan ei meitä haitannut.
 

Idan kanssa harjoiteltiin myös kuvausjärjestelyä. Lopputuloksia oli parikin erilaista. Me heittettiin kapalevy lattialle ja sen päälle kerättiin sitten kuvattavia asioita. Me kuvattiin penkin päältä, jotta saatais aikaan ylhäältä päin otettu kuva. Se osoittautuikin hankalammaks mitä luultiin aluksi.Idan kanssa kuvattiin myös Design Hillille Ratian lyhtyjä. Me suunnattiin aamupakkasillakin ulos kuvamaan, mutta jotenkin tuntui ettei siitä tullut mitään. Me oltiin iha epätoivoisiakin tänprokkiksen suhteen jo yhessä vaiheessa. Saatiin me kuitenkin loppujenlopuksi jotain matskuakin niistä lyhdyistä. Pääasiassa kuvailtiin Märyssä ja raahattiin niitä lyhtyjä pitkin Märyn hurjia katuja.

Sen jälkeen meillää alkoikin työharjottelu jakso, joka kesti jouluun asti. Sen vietin Salon Anttilassa.

Kouluun palattiin taas tammikuussa ja meillä peruskoulupohjasilla alko atto-jakso. Maanantaisin kuitenkin meillä oli tiimitöitä.
Ja silloin suunniteltiin aikkarille ikkunateipit.

Meillä atto--jaksot vaan jatkui ja seuraavaksi harjoiteltiin ompelua. Saatiin ommella aika vapaasti kaikkea mitä haluttiin. Ensin kuitenkin tehtiin sellaiset harjoitus kangaskassit ja tyynyt. Niiden jälkeen saatiin ommella itsellemme vaatteita ja saatiin myös suunnitella ja ostaa kankaat itse.

Vimeisessä jaksossa meillä jatkui taas tiimityötä ja mä olin Sinin, Reetan ja Emmin kanssa samassa tiimissä. Aloiettiin Maripuodin äitienpäiväkahvitus tehtävällä ja meidän tiimin suunnitelma pääsi sitten toteutukseen asti. Sen lisäksi muut tiimit kuvasi koulun uusille nettisivuille uusia kuvia. Saatiin yks aika iso projekti ens syksyä varten ja sen lisäks ollaan sit suunniteltu tuleva Visupäivää!

Täytyy sanoo et vuosi meni kyllä tosi nopeasti ja nyt voi hyvillä mielin jatkaa kesäloman viettoon.2 kommenttia:

  1. haha sama idea kuin mulla! :D siis mäkin olin aatellu tehdä joku päivä tän tyylisen postauksen :)

    VastaaPoista