12/13/2015

Movie night // TVT

Saattin huippu mielenkiintoinen työ, kun palatiin koululle. Päästtin tekemään TVT:n vuokrattaviin asuntoihin kattaukset asuntonäyttöjä varten. Kattauksia teimme yhteensä kolme ja ne suunniteltiin sekä rakennettiin tiimeittäin. tiimejä oli siis kolme. 

Meidän tiimi sai nopeasti idean alle ja ikeassa parien kertojen käynten jälkeen, meillä oli hyvä suunnitelma. Mutkia tuli matkaan ja suunnitelma meni kokonaan uusiksi. Ainoa mikä pysyi oli värimaailma, sekä aivan ihana viinilasi ideamme. 

Päätimme muuttaa kolmen lajin ruokailun, napostelu pöydäksi. Aiheemme vaihtui leffailtaan. Itse en ollut ehkä niinkään tyytyväinen lopputulokseen. Mutta johtui varmasti suurimmaksi osaksi siitä, koska kattaus ei ollut omaa tyyliäni. 

Värimaailmamme oli musta, valkoinen ja oranssi.Valokuvat ovat TVT:n sivuilta. täältä löydät meidän kattauksen. Ylläolevasta kuvasta näkyy myös hyvin meidän viinilasi ideamme. Emme löytäneet mistään sellaisia kynntilänjalkoja, jotka olisivat sopineet kattauksen henkeen, joten löysimme tällaisen idean. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti