11/25/2013

Työssäoppiminen vk.47

Tällä viikolla olin vain kaksi päivää töissä, sillä sunnuntai illalla lääkäri määräsi mulle sairaslomaa. Ja kaksi päivää oli vapaapäiviä. Kuitenkin viikonloppu vierähti mukavasti töitä tehden ja nopeasti päivät siellä vierähti, meinaan tekemistä oli paljon!
Lauantai: olin 10-18 töissä ja ensimmäiseksi täytin miesten asuste hyllyä. Jonka jälkeen valitsimme kahdelle mallinukelle uudet vaatteet, jotka sitten silitettiin ja puin ne mallinukkien päälle. Laitimme oikein hienot juhla-asut, jotka sitten veimme paikoilleen. Paikalla olevat mallinuket riisuin ja hengaroisin vaatteet ja sen jälkeen vietiinkin riisutut mallinuket ylös.
Siistisin myös miesten farkkupinoja ja muutenkin myymälässä viikkailin vaatteita uudelleen sekä siistisin hyllyjä.

Sunnuntai: Olin sunnuntaina 12-20 töissä ja täytyy sanoa että oli kyllä pitkä päivä. Se tosin hujahti nopeasti ohi, koska laitimme hieman uusiksi miesten ja urheilu puolta. Miesten puolella laitoin kauluspaitoja piikkeihin roikkumaan ja toisenlaisia kauluspaitoja rekkiin. Yksi pöytä ja pari rekkiä vietiin pois myymälstä, koska niille ei ollut enään käyttöä. Sen lisäksi katsoin adidaksen tuotteiden varastotilaa. Takkeja siirrettiin ja uusia vaatteita löytötorille laitettiin todella paljon. Tämän lisäksi laitettiin miesten huivit takaisin paikoilleen.
Puettiin mallinukeille yövaatteet, eli siis laitoimme yöpaidan ja housut, sekä säärystimet +sukat/reinot. Mallinuket menivät alusvaateosastolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti