11/06/2014

Dressmann

Tänään aloitin työharjoittelun Salon Dressmannilla. Henkilökunta on todella mukava ja ottaa kaikki avosylin vastaan. Oli kiva mennä töihin, kun kaikki tulee tutustumaan ja antaa neuvoja kunnolla sekä antaa kivasti hommia. Tänään en kertaakaan joutunu pyörittelemään sormia vaan hommaa riitti koko päivälle! :-) itse tykkään että saa tehdä paljon kaikkea ja kokoajan, jotta päivä menee mukavasti eteenpäin. Mutta mennään itse Dressmanniin..

Dressmann on siis pohjoismaiden suurin miesten muotivaateketju ja on osa VarnerGroupin-muotikonsernia. Dressmannin pääkonttori sijaitsee Oslossa ja konsernin johto on myöskin keskitetty sinne. Pääkonttorissa työskentelee noin 40 työntekijää. Norjan lisäksi Dressmann löytyy Suomesta, Ruotsista, Tanskasta, Latviasta, Islannista ja Saksasta. Ketjulla on yhteensä noin 2800 työntekijää, joista 430 työskentelee myymälöissä.

Dressmann XL tarjoaa miesten vaatteita kokovalikoimassa 2-9XL. Dressmann XL noudattaa samoja kampanjoita ja ohjeita kuin Dressmann. Dresmann XL -myymälöitä löytyy Suomesta, Ruotsista ja Norjasta.

Dressmann ja Dressmann XL kattaa kaiken muotitietoisen ja laatua suosivien miesten vaatetustarpeet.


Lähteet: täältä   Kuvat: täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti